Featured Video Play Icon
شناسه پست: 1389
بازدید: 178
در ادامه سلسه آموزش های مادیفایر ها در تری دی مکس این بار نوبت مادیفایر Shell در تری دی مکس است. مادیفایر Shell  وظیفه حجم دادن به سطوح از دو طرف را بر عهده دارد و بجای استفاده از دستور Extrude در تری دی مکس می تواند مورد استفاده قرار گیرد.این دستور در قسمت مدیفایر ها قرار دارد که در ادامه نحوه دسترسی و کار با این مدیفای را به شما آموزش خواهیم داد.

 

نحوه اجرای مدیفایر Shell در تری دی مکس

ابتدا با استفاده از قابلیت های spline در تری دی مکس نسبت به ترسیم سطح مقطع لیوان اقدام می کنیم و در ادامه با مادیفایر lathe به سطح مقطع لیوان حجم 360 درجه ای اعمال میکنیم تا لیوان مدل شود.برای اجرای مدیفایر Shell جهت ایجاد پوسته روی آبجکت‌ها، ابتدا باید آبجکت مورد نظر خود را انتخاب کنید سپس  از قسمت Command Panel در بخش Modify روی گزینه Modifier List کلیک کنید و از منوی باز شده مدیفایر Shell را انتخاب کنید.

پس از اعمال دستور Shell بر حجم انتخاب شده در تری دی مکس ، مشاهده خواهید کرد یه آبجکت مورد نظر کمی حجم پیدا می کند که این موضوع بخاطر مادیفایر Shell  است.همزمان تنظیمات مادیفایر Shell  در قسمت command panel ظاهر می شود که در ادامه به معرفی تک تک تنظیمات دستور Shell  اشاره خواهیم نمود.

تنظیمات-مادیفایر-شل

تنظیمات دستور Shell

  • Inner/Outer Amount: اولین پارامتر در این بخش جهت ایجاد تنظیمات مدیفایر اعمال شده بر روی آبجکت دو گزینه Inner/Outer Amount است که از این قسمت شما می‌توانید میزان ضخامت داخلی و بیرونی آبجکت را از این قسمت تعیین کنید.
  • Segments: از قسمت Segments می‌توانید تعداد سگمنت‌های لبه آبجکت را تعیین کنید.
  • bevel edges: چک باکس این گزینه قابلیت bevel spline را فعال می کند.
  • bevelspline: با این قابلیت شما می توانید لبه های باز احجام در مادیفایر shell را متناسب با سطح مقطع مورد نظر خود طراحی کنید.
  • Override Inner Mat ID: با فعال‌کردن این تیک این گزینه می‌توانید امکان تعیین آی‌دی متریال برای بخش داخلی میسر می‌شود.
  • Inner Mat ID: امکان تعیین عدد آی‌دی متریال برای بخش داخلی از این قسمت امکان پذیر است.
  • Override Outer Mat ID: با فعال‌کردن این تیک امکان تعیین آی‌دی متریال برای بخش بیرونی میسر می‌شود.
  • Outer Mat ID: از این قسمت می‌توانید عدد آی‌دی متریال برای بخش بیرونی را تعیین کنید.
  • Override Edge Mat ID: با فعال‌کردن این تیک امکان تعیین آی‌دی متریال برای بخش لبه ها میسر می‌شود.
  • Edge Mat ID: از این قسمت عدد آی‌دی متریال برای بخش لبه‌ها را تعیین کنید.
  • Auto Smooth Edge: در صورت فعال‌کردن این تیک بر اساس مقدار واردشده در (Angle) پالیگان‌هایی که اختلاف زاویه آن‌ها کمتر از مقدار واردشده باشد در یک گروه قرار می‌گیرند.
  • Angle: از این قسمت میتوانید مقدار زوایا را تعیین کنید.
  • Override Smooth Group: با فعال‌کردن تیک این گزینه امکان تعیین گروه‌های برای بخش لبه های میسر می‌شود.
  • Smooth Grp:  از این قسمت می‌توانید برای گروه‌ها بخش لبه عدد تعیین کنید.

امیدوارم از این آموزش راضی باشید.سئوالات خودتون در مورد دستور Shell در تری دی مکس را با ما از بخش دیدگاههای زیر همین پست مطرح کنید تا در اسرع وقت توسط کارشناسان مکس آموز پاسخ مناسب داده شود.

سایر مطالب سایت

طراحی کابینت ممبران (کابینت کلاسیک) چگونه است؟

طراحی کابینت ممبران (کابینت کلاسیک) چگونه است؟

طراحی کابینت ممبران یکی از جذابترین حوزه های گرافیک سه بعدی ست که با طراحی کابینت مدرن تفاوت های اساسی دارد و نیاز به سطح مهارتی بسیار بالاتری در مدلینگ آن است.استفاده از ابزارهای زیبا و پر پیچ و [...]

طراحی سه بعدی کابینت آشپزخانه در تری دی مکس

طراحی سه بعدی کابینت آشپزخانه در تری دی مکس

طراحی سه بعدی کابینت آشپزخانه طراحی سه بعدی کابینت آشپزخانه در تری دی مکس در عین اینکه یک تخصص پولساز است می تواند یک تفریح فوق العاده و جذاب برای گزران اوقات فراغت هر کسی باشد.با توجه به زقابتی [...]

نحوه کار با ابزار جابجایی (MOVE) در فتوشاپ

نحوه کار با ابزار جابجایی (MOVE) در فتوشاپ

  ابزار move tool اولین آیکون در جعبه ابزار سمت چب فتوشاپ می باشد. این ابزار جهت جا به جایی تصاویر و ناحیه های انتخاب شده مورد استفاده قرار می گیرد. کلید میانبر: V نکته: با نگه داشتن کلید [...]

تنظیمات Frame Buffer در پنجره رندر ستاپ

تنظیمات Frame Buffer در پنجره رندر ستاپ

در این مقاله به سراغ تنظیمات فریم بافر در تب vray از تنظیمات رندر وی ری در تری دی مکس خواهیم رفت و هر آنچه لازم است در مورد فریم بافر بدانید را از منبع اصلی تشریح خواهیم کرد.همانطور که در تصویر [...]