Featured Video Play Icon
شناسه پست: 1904
بازدید: 93

دانش ساخت متریال انواع پارچه در تری دی مکس و ویری از ضروریات آرتیست های جویای ورود به بازار مدلینگ و طراحی سه بعدی هستند.وجود متریال های آماده و عادت هنرجویان سه بعدی به استفاده از متریال های آماده سبب می شود در بزنگاههایی که دسترسی به متریال آمده باکیفیت ممکن نیست ، چالش جدی ایی است که این دسته از هنر جویان به آن درگیر هستند.یادگیری ساخت متریال های حرفه ای از واجبات یک آرتیست حرفه ای است که مکس آموز دوره ای کم نظیر در رابطه به ساخت متریال های فوق حرفه ای است که پیشنهاد میکنیم حتماَ مورد بررسی قرار بگیره.

آموزش ساخت متریال پارچه کتان در ویری

  • ابتدا یک متریال  vraymtl را وارد اسلت ها می کنیم.مپ مورد نظر خود را  به Diffvs نسبت می دهیم.
  • اگر تکستچر دارای ساختار در سنتی بود مقدار tilling آن را افزایش می دهیم مثلا 5=5از قسمت      Bitmap  parameter  نوع  filters را روی summedarea تنظیم می کنیم. اینکار جزیئات پارچه را به خوبی پردارش می کند.

  • تکستچر سیاه وسفید مپ اصلی را وارد کانال  BUMP نموده تا نا همواری روی سطح پارچه ها شبیه سازی شود .دقت کنید که میزان  tilling مپ Bump دقیقا به اندازه تا یلینگ مپ Diffvs باشد.
  • برای مپ Diffvs یک مپ Falloff اختصاص دهید و پیغام ظاهر شده را روی  reep old map as sub _Map تنظیم کنید تا مپ اصلی به عنوان مپ پایه پردازش شود.
  • مپ اصلی که در کانال مپ اول Falloff قرار دارد را کپی نموده ودر کانال مپ دوم ست نمایید.

  • وعدد تاثیر رنگ  و مپ را روی 50% تنظیم می کنیم تا 50 درصد از مپ و50 درصد از رنگه مپ دوم Falloff پردازش گردد.
  • عملکرد Falloff به این صورت است هنگامی که از روبرو به مو ضوع نگاه کنیم مپ اول Falloff  نمایش داده  می شود و قسمت های کناری که نسبت به دید ما دارای زاویه است از مپ دوم Falloff استفاده میکند نوع Falloff را روی Wards Away  تنظیم می کنیم.
  • می توان از   curve editor نسبت به توزیع Falloff روی موضوع اقدام کنید.
  • می توان برای Bump پارچه نیز روی آن کلیک نمود وآن را از نوع مپ MIX قرار داد.
  • مپ اصلی را حفظ کنید و یک مپ برای شبیه سازی چین وچروک پارچه وارد پروسه نمود.
  • برای اعمال بامپ چین و چروک مقدار آن را روی عددی بالا قرار دهید.

پس از طی این دوره شما قادر خواهید بود صفر تا صد ساخت متریال کتان را فرا گرفته و با مفاهیم کلیدی نظیر Falloff ، MIX ، ساخت تکستچر ، تایلبل کردن تکستچر ، حذف سیم تکستچر و … آشنا بشید.سئوالات خودتون رو از بخش دیدگاههای زیر همیپست با ما در میان بگذارید.

سایر مطالب سایت

طراحی کابینت ممبران (کابینت کلاسیک) چگونه است؟

طراحی کابینت ممبران (کابینت کلاسیک) چگونه است؟

طراحی کابینت ممبران یکی از جذابترین حوزه های گرافیک سه بعدی ست که با طراحی کابینت مدرن تفاوت های اساسی دارد و نیاز به سطح مهارتی بسیار بالاتری در مدلینگ آن است.استفاده از ابزارهای زیبا و پر پیچ و [...]

طراحی سه بعدی کابینت آشپزخانه در تری دی مکس

طراحی سه بعدی کابینت آشپزخانه در تری دی مکس

طراحی سه بعدی کابینت آشپزخانه طراحی سه بعدی کابینت آشپزخانه در تری دی مکس در عین اینکه یک تخصص پولساز است می تواند یک تفریح فوق العاده و جذاب برای گزران اوقات فراغت هر کسی باشد.با توجه به زقابتی [...]

نحوه کار با ابزار جابجایی (MOVE) در فتوشاپ

نحوه کار با ابزار جابجایی (MOVE) در فتوشاپ

  ابزار move tool اولین آیکون در جعبه ابزار سمت چب فتوشاپ می باشد. این ابزار جهت جا به جایی تصاویر و ناحیه های انتخاب شده مورد استفاده قرار می گیرد. کلید میانبر: V نکته: با نگه داشتن کلید [...]

تنظیمات Frame Buffer در پنجره رندر ستاپ

تنظیمات Frame Buffer در پنجره رندر ستاپ

در این مقاله به سراغ تنظیمات فریم بافر در تب vray از تنظیمات رندر وی ری در تری دی مکس خواهیم رفت و هر آنچه لازم است در مورد فریم بافر بدانید را از منبع اصلی تشریح خواهیم کرد.همانطور که در تصویر [...]