کادر بندی در ایلوستریتور
طراحی جدول در ایلوستریتور بسیار ساده و آسان است. هنگام کار بر روی یک پروژه مبتنی بر مشتری، ارائه اطلاعات در مورد برخی از پارامترهای مهم مربوط به آن پروژه خاص مهم می شود. جداول موجود در تصویرگرها به شما کمک می کنند تا هر گونه داده از پروژه خاص را به صورت سازمان یافته مدیریت و ارائه دهید. در این مقاله به بررسی روش های مختلف کادر بندی در ایلوستریتور می پردازیم و همچنین با پارامترهای مهم جدول آشنا می شویم.
شبکه بندی در ایلوستریتور
روش های ایجاد جدول در ایلوستریتور
برای ایجاد جدول در ایلوستریتور باید مراحل آسانی را طی کنیم. بنابراین اجازه دهید یادگیری خود را در مورد تقسیم بندی در ایلوستریتور شروع کنیم. ما در اینجا دو روش برای ایجاد جدول در در ایلاستریتور
را مورد بحث قرار خواهیم داد.
روش شماره 1 – با استفاده از ابزار Line
مرحله 1: ابتدا از منوی File در نوار منوی این نرمافزار که در بالای صفحه کار است، یک «سند جدید» بگیرید.
مرحله ۲: کادر سند جدید باز میشود. تنظیمات پارامترهای New Document را با توجه به نیاز خود انجام دهید و سپس برای اعمال تنظیمات بر روی تب Create این کادر کلیک کنید.
مرحله 3: ما جدول را با استفاده از Line Tool ایجاد می کنیم. برای این کار به پنل ابزار این نرم افزار رفته و از اینجا گزینه Line Segment Tool را بگیرید یا می توانید از کلید میانبر که “\” است استفاده کنید.
مرحله 4: اکنون، همانطور که من ترسیم کردم، دو خط موازی بکشید. هنگام کشیدن خط، کلید Shift را روی صفحه کلید نگه دارید تا یک خط مستقیم بتواند رسم شود.
مرحله 5: اکنون هر دو خط را انتخاب کنید.
مرحله 6: این خطوط را با نگه داشتن کلیدهای shift و Alt برای کپی کردن آنها در فاصله مستقیم بکشید.
مرحله ۷: اکنون کلیدهای Ctrl + D را فشار دهید تا چندین کپی از این خطوط ایجاد کنید.
مرحله 8: اکنون دوباره ابزار خط را بردارید و یک خط عمودی بکشید که انتهای خطوط افقی را برای ایجاد جدول از آنها به هم میپیوندد.
مرحله 9: اکنون، با کشیدن آن در جهت دیگری از این خط یک کپی تهیه کنید. کلید shift را برای تراز مناسب نگه دارید و کلید Alt را نگه دارید تا یک کپی از این خط ایجاد شود.
مرحله 10: اکنون Ctrl + D را برای ایجاد چندین کپی از خط برای ساخت جدول فشار دهید.
مرحله ۱۱: به این ترتیب، میتوانید با استفاده از پارامترهای مناسب جدول، جدول بسازید. حالا ابزار Type را از پنل ابزار بردارید.
مرحله ۱۲: اکنون متن مورد نظر خود را با کمک صفحه کلید در اینجا تایپ کنید.
مرحله 13: از این متن یک کپی تهیه کنید. برای کپی کردن این متن را انتخاب کنید و با نگه داشتن کلیدهای shift و Alt آن را بکشید
مرحله ۱۴: اکنون کلیدهای Ctrl + D را فشار دهید تا چندین کپی از این متن ایجاد کنید.
مرحله 15: از دادهها در جهت افقی جدول کپی کنید.
به این ترتیب می توانید با استفاده از ابزار Line این نرم افزار جدولی بسازید و به کمک ابزار متنی داده های مورد نظر خود را در آن پر کنید.
روش شماره 2 – ابزار شبکه مستطیلی
مرحله 1: اکنون، اجازه دهید نگاهی به روش بعدی خود برای ایجاد جدول در تیلاستریتور بیاندازیم. به پنل ابزار این نرم افزار بروید و «Rectangle Grid Tool» را از اینجا بگیرید.
مرحله ۲: اکنون در هر نقطه از ناحیه سند برای دادن پارامتر جدول کلیک کنید. وقتی کلیک میکنید، کادر محاورهای «Rectangle Grid Tool» برای تنظیمات پارامتر باز میشود. در اینجا می توانید اندازه یک سلول جدول، تعداد سطر را با دادن مقدار گزینه Horizontal Dividers و تعداد ستون ها را با دادن مقدار کادر گزینه Vertical Dividers مشخص کنید.
مرحله 3: اکنون دکمه Ok این کادر گفتگو را فشار دهید تا تنظیمات اعمال شود.
مرحله 4: میز شما به این شکل خواهد بود.
مرحله 5: با گزینه Stroke عرض این شبکه را افزایش یا کاهش می دهید.
مرحله ۶: عرض آن را ۱ نقطه میگیرم. شما می توانید آن را با توجه به خود.
مرحله ۷: اکنون ابزار Type را از پانل ابزار بردارید و یک متن را تایپ کنید.
مرحله 8: مطمئن شوید که متن تایپ شده شما در لایه بالایی قرار دارد. برای گرفتن آن در لایه بالایی، به Object Menu از Menu bar بروید. یک لیست کشویی باز می شود، به گزینه “Arrange” بروید و گزینه “Bring to Front” را از لیست کشویی جدید انتخاب کنید.
برای گرفتن آن در لایه بالایی به قسمت of بروید. یک لیست کشویی باز می شود، به گزینه “Arrange” بروید و گزینه “Bring to Front” را از لیست کشویی جدید انتخاب کنید.
مرحله 10: اکنون تمام متن را انتخاب کنید و Ctrl + T را فشار دهید تا کادر ویژگی Character باز شود. فاصله عمودی بین متون را با افزایش مقدار این گزینه باکس ویژگی مشخصه افزایش دهید.
مرحله ۱۱: اکنون دادهها را در جهت افقی کپی کنید.
مرحله ۱۲: و کلیدهای Ctrl + D را فشار دهید تا جدول با داده پر شود.
مرحله 13: در اینجا، میتوانید ببینید که دادهها در فاصله مناسبی در هر ستون نیستند. پس برای حل این مشکل باید چیکار کنیم؟
مرحله 14: پاسخ ساده است. تمام داده ها را انتخاب کرده و کادر خصوصیت Align را باز کنید. از اینجا گزینه “Horizontal Distribute Center” را انتخاب کنید.
مرحله ۱۵: دادههای شما در هر ستون جدول به این صورت تراز میشوند.
مرحله 16: اکنون هر داده ای را انتخاب کنید و آن را با داده های مورد نیاز خود جایگزین کنید.
مرحله 17: میتوانید رنگ را در این جدول پر کنید. برای پر کردن رنگ، روی کادر رنگی پیش زمینه پنل رنگی این جدول کلیک کنید. یک کادر محاوره ای باز می شود تا رنگ مورد نظر خود را از اینجا انتخاب کنید.
مرحله 18: و دکمه Ok این کادر را فشار دهید.
مرحله 19: همچنین میتوانید رنگ خط این جدول را تغییر دهید. کافیست روی کادر رنگ Stroke پنل رنگ کلیک کنید و رنگ مورد نظر خود را از کادر رنگ باز شده انتخاب کنید.
مرحله 20: دکمه Ok این کادر را فشار دهید.
مرحله ۲۱: میتوانید رنگ هر سلول خاص را جداگانه تغییر دهید. برای این کار، جدول را انتخاب کنید و ابزار Live Paint Bucket را از پنل ابزار بردارید.
مرحله ۲۲: اکنون روی آن سلول کلیک کنید که چه رنگی را میخواهید با این ابزار تغییر دهید.
نتیجه
پس از گذراندن این مقاله، ایجاد جدول در ایلوستریتور دیگر برای شما دشوار نخواهد بود و می توانید از این روش های ایجاد جدول در کار پروژه خود برای حرفه ای تر شدن آن استفاده کنید. این جدول قطعا به شما در مدیریت داده های خود در حین کار بر روی یک پروژه حرفه ای کمک می کند.این راهنمای ایجاد جدول در ایلاستریتور است. در اینجا مفهوم اصلی، دو روش مختلف برای ایجاد جدول در illustrator را به صورت گام به گام ساده مورد بحث قرار می دهیم.