آموزش content aware scale در فتوشاپ
گسترش بکگراند(Extend Background) در فتوشاپ می تواند به تکنیکی از این نرم افزار اشاره داشته باشد که از طریق آن می توانید پس زمینه هر تصویر را بدون از بین بردن پیکسل های محتوای اصلی آن تصویر گسترش دهید. منظور از محتوای اصلی، هر شیء از آن تصویر است که نقطه تمرکز اصلی ما باشد. برای این منظور از ویژگی Content-Aware این نرم افزار استفاده می کنیم و همچنین متوجه می شویم که پارامترهای اصلی این ویژگی چیست که از طریق آن می توانیم پس زمینه هر تصویر خاص را به راحتی گسترش دهیم. با استفاده از برخی امکانات و ابزارهای دیگر این نرم افزار از طریق مثال به این موضوع پی خواهیم برد. بنابراین اجازه دهید یک بحث خوب در مورد این موضوع به صورت گام به گام داشته باشیم.
چگونه پس زمینه را در فتوشاپ گسترش دهیم؟
ما میتوانیم این موضوع را از طریق یک مثال و تنها با انجام چند مرحله ساده و هیجانانگیز یاد بگیریم، اما قبل از شروع، اجازه دهید برای درک بهتر این موضوع در طول این مقاله نگاهی به صفحه کار این نرمافزار بیندازیم.
برای یادگیری خود، اجازه دهید یک تصویر در این نرم افزار داشته باشیم که پس زمینه را بدون از بین بردن محتوای اصلی آن گسترش دهیم. برای قرار دادن یک تصویر در این نرم افزار، به پوشه ای از رایانه شخصی خود که آن را ذخیره کرده اید بروید، سپس آن را از آنجا انتخاب کرده و با رها کردن دکمه سمت چپ ماوس در قسمت سند این نرم افزار رها کنید. برای این منظور می توانید تصویر خود یا هر تصویر دانلود شده ای از اینترنت داشته باشید. من از یک تصویر دانلود شده استفاده خواهم کرد.
اندازه این تصویر را در سند مطابق با خودتان تنظیم کنید و دکمه enter را روی صفحه کلید فشار دهید یا روی دکمه “Commit transform” در نوار ویژگی این تصویر برای اعمال اندازه تنظیم شده خود کلیک کنید. محتوای اصلی این تصویر دختری است که در حال پیامک با تلفن همراه است.
حالا دکمه Ctrl + T کیبورد را فشار دهید تا کادری از این تصویر تبدیل شود و اندازه این تصویر در جهت افقی افزایش یابد تا پسزمینه این تصویر افزایش یابد و متوجه شوید که پیکسلهای تصویر از بین میرود.
این لایه را Rasterize کنید. برای شطرنجی کردن آن به پنل Layer رفته و با دکمه سمت راست ماوس روی آن کلیک راست کنید. یک لیست کشویی برای انتخاب گزینه Rasterize Layer از لیست باز می شود.
حالا به منوی Edit نوار Menu رفته و روی آن کلیک کنید. یک لیست کشویی باز خواهد شد. گزینه Content-Aware را از لیست انتخاب کنید یا می توانید Alt + Shift + Ctrl + C را به عنوان کلید میانبر این گزینه فشار دهید.
کادر فراوان مانند جعبه تبدیل در اطراف این تصویر قرار می گیرد. اکنون می توانید اندازه پس زمینه این تصویر را بدون ایجاد اختلال در پیکسل های محتوای اصلی این تصویر افزایش دهید.
اما متوجه خواهید شد که پیکسل محتوای اصلی ما پس از محدودیتی در گسترش پسزمینه این تصویر، مختل میشود.
بنابراین برای جلوگیری از این امر، اجازه دهید از یکی دیگر از تکنیک های این نرم افزار استفاده کنیم. هر ابزار انتخابی را از پنل ابزار این نرم افزار بگیرید. ابزار Lasso را با کلیک بر روی آن می گیرم تا این دختر را که محتوای اصلی ماست انتخاب کنم. شما می توانید با هر ابزار انتخاب دیگری مطابق با انتخاب خود انتخاب کنید.
با ابزار لاسو ، یک انتخاب تقریبی مانند این در مورد این دختر انجام دهید.
حالا به تب Channel در کنار پنل لایه بروید و روی دکمه «ذخیره انتخاب به عنوان کانال» که در پایین این تب قرار دارد کلیک کنید. متوجه خواهید شد که یک کانال به این انتخاب در لیست کانال ها اضافه می شود.
حالا به منوی Select نوار Menu رفته و روی گزینه Deselect کلیک کنید تا انتخاب اطراف این دختر آزاد شود. می توانید دکمه های Ctrl + D را به عنوان کلید میانبر برای این گزینه فشار دهید.
حالا دوباره روی گزینه Content-Aware scale منوی Edit کلیک کنید یا Alt + Shift + Ctrl + C را فشار دهید.
حال به نوار ویژگی گزینه content-aware scale رفته و در گزینه Protect از ویژگی Content-Aware گزینه Alpha 1 را انتخاب کنید. به طوری که در طول گسترش پس زمینه تصویر از انتخاب کانال آلفا 1 محافظت می کند.
اکنون میتوانید پسزمینه این تصویر را بیشتر از دفعه قبل گسترش دهید، اما محدودیتی برای گسترش پسزمینه نیز وجود دارد و پس از آن محدودیت، محتوای اصلی شما دوباره پیکسلی میشود.
فقط با ایجاد کانال آلفا 2 از طریق همین فرآیند می توانید دوباره از این امر جلوگیری کنید. مطمئن شوید که این کار را پس از گسترش پس زمینه در آلفا 1 انجام دهید.
این بار در گزینه Protect آلفا 2 را انتخاب کنید.
اکنون می توانید پس زمینه را بیشتر از پس زمینه قبلی گسترش دهید. می توانید این کار را به صورت گام به گام تکرار کنید تا نتیجه دقیق تری به دست آورید.
به این ترتیب میتوانید پسزمینه هر تصویری را بدون ایجاد اختلال در پیکسلهای محتوای اصلی تصویر خود گسترش دهید.
نتیجه
حالا بعد از این مقاله می توانید بفهمید که گسترش بکگراند در فتوشاپ چیست و چگونه می توانید این کار را انجام دهید. همچنین از این مقاله یاد گرفتید که چگونه می توانید پارامترهای مختلف گزینه ای را که از طریق آن می توانید این کار را در فتوشاپ انجام دهید، مدیریت کنید. شما می توانید با تمرین بر روی این ویژگی فتوشاپ به خوبی تسلط داشته باشید و از آن برای اهداف کاری حرفه ای خود استفاده کنید.