شناسه پست: 1542
بازدید: 106

پیشتر در مقاله ای مجزا با ” آموزش command panel در تری دی مکس ” آشنا شدیم و بصورت کلی از عملکرد این پنل قدرتمند در تری دی مکس مطلع شدیم.در این پست به یکی از زیر مجموعه های command panel یعنی آموزش create panel در تری دی مکس خواهیم پرداخت و هر انچه لازم است هنگام کار با create panel در تری دی مکس بدانید را خدمت شما عرض می کنیم.

 create panel در تری دی مکس شامل 7 قسمت می‌باشد که کاربرد هر یک را باهم بررسی خواهیم کرد ابزارها و پنل‌های موجود در این بخش برای ترسیم و ایجاد آبجکت‌های مختلف در تری دی مکس است که شامل ترسیم اشکال دو بعدی و سه بعدی ،ایجاد نور، دوربین و … است.

1. Geometry :

همانطور که در قسمت های قبلی گفتیم نرم‌افزار تری دی مکس ابزارهای ترسیمی در اختیار گذاشته تا بتوانید به صورت سه بعدی ترسیمات خود را انجام دهید با استفاده از این ابزار ها شما می‌توانید آبجکت‌هایی مانند کره استوانه مکعب و… ترسیم کنید و در مدلسازی‌های خود از آن‌ها استفاده کنید.

با کلیک بر روی منوی کشویی Geometry  سایر ترسیمات create panel در تری دی مکس نمایان می شود که بنا به پروژه کاری شما می توانید از آنها استفاده کنید.

2. Shape:

 از ابزار‌های ترسیمی در این قسمت برای انجام ترسیمات دو بعدی در تری دی مکس استفاده می‌کنند که می‌توانید ترسیمات دو بعدی خود را ابتدا از این قسمت انجام دهید و بعد با ایجا حجم آن ها را به ترسیمات سه بعدی تبدیل کنید.

پس از انتخاب shapes  از زیر مجموعه creat می توان از لیست کشویی به سایر انواع ترسیمات دو بعدی نیز دسترسی پیدا کرد.ترسیمات اولیه اشکال دو بعدی پایه و اساس مدلینگ مدل های سه بعدی پیشرفته است.تسلط بر این بخش از تری دی مکس می تواند مهارت های مدلینگ در تری دی مکس را بشدت افزایش دهد.چند نمونه از مدلینگ های پیشرفته با خطوط دو بعدی را در زیر می توانید رجوع کنید.

 

3. Light:

یکی از مراحل طراحی سه بعدی ، مرحله نور پردازی در تری دی مکس است.برای قرار دادن انواع نور ها در صحنه تری دی مکس از این بخش می توان استفاده کرد. نور پردازی برای بهتر دیده شدن ودرک بهتر و طبیعی‌تر شدن فضا‌ها در مدلسازی‌ها و رندرها، ضروری است.

4. Camera:

برای تهیه خروجی نهایی و تبدیل یک پروژه سه بعدی به یک تصویر دو بعدی می بایست از دوربین ها در تری دی مکس استفاده نمود.همانطور که از اسم این پنل مشخص است از طریق این پنل شما می‌توانید پس از انجام ترسیمات و اتمام مدلسازی‌ها با گذاشتن دوربین در صحنه تری دی مکس خود از ترسیمات رندر بگیرید.علاوه بر دوربین های پیشفرض تری دی مکس ، پس از نصب و کرک وی ری ، دوربین های این پلاگین قدرتمند نیز به لیست دوربین های این بخش اضافه می شوند.

5. Helpers:

در این بخش ابزار هایی جهت کمک به انجام ترسیمات شما مانند ابزار اندازه گیری و … وجود دارد که می‌توانید در انجام ترسیمات خود استفاده کنید.

6. Space warps:

از این قسمت شما می‌توانید برای ایجاد جلوهای خاص و ویژه مانند حرکت باد، موج و… از ابزار‌های این قسمت استفاده کنید

و اما آخرین بخش Command panel قسمت Name and Color می‌باشد که در این قسمت نام آبجکت انتخابی و رنگ آبجکت را به شما نمایش می‌دهد.

با یکی دیگر از پنل‌های نرم‌افزار تری دی مکس آشنا شدید، امیدوارم که از این آموزش لذت برده باشید برای مشاهده آموزش‌های دیگر می‌توانید ما را در سایت آپادمی دنبال کنید.

سایر مطالب سایت

طراحی کابینت ممبران (کابینت کلاسیک) چگونه است؟

طراحی کابینت ممبران (کابینت کلاسیک) چگونه است؟

طراحی کابینت ممبران یکی از جذابترین حوزه های گرافیک سه بعدی ست که با طراحی کابینت مدرن تفاوت های اساسی دارد و نیاز به سطح مهارتی بسیار بالاتری در مدلینگ آن است.استفاده از ابزارهای زیبا و پر پیچ و [...]

طراحی سه بعدی کابینت آشپزخانه در تری دی مکس

طراحی سه بعدی کابینت آشپزخانه در تری دی مکس

طراحی سه بعدی کابینت آشپزخانه طراحی سه بعدی کابینت آشپزخانه در تری دی مکس در عین اینکه یک تخصص پولساز است می تواند یک تفریح فوق العاده و جذاب برای گزران اوقات فراغت هر کسی باشد.با توجه به زقابتی [...]

نحوه کار با ابزار جابجایی (MOVE) در فتوشاپ

نحوه کار با ابزار جابجایی (MOVE) در فتوشاپ

  ابزار move tool اولین آیکون در جعبه ابزار سمت چب فتوشاپ می باشد. این ابزار جهت جا به جایی تصاویر و ناحیه های انتخاب شده مورد استفاده قرار می گیرد. کلید میانبر: V نکته: با نگه داشتن کلید [...]

تنظیمات Frame Buffer در پنجره رندر ستاپ

تنظیمات Frame Buffer در پنجره رندر ستاپ

در این مقاله به سراغ تنظیمات فریم بافر در تب vray از تنظیمات رندر وی ری در تری دی مکس خواهیم رفت و هر آنچه لازم است در مورد فریم بافر بدانید را از منبع اصلی تشریح خواهیم کرد.همانطور که در تصویر [...]