تبدیل-عکس-به-وکتور-در-ایلوستریتور
شناسه پست: 1133
بازدید: 196
Rasterizing در Illustrator به معنای از دست دادن داده های اصلی آن و تبدیل آن به چیزی خاص تر است. به طور مشابه، در ایلاستریتور، اشیاء و آثار هنری در قالب برداری ترسیم می‌شوند که هنگام صادرات به نرم‌افزارهای گرافیکی دیگر، اصالت خود را از دست می‌دهند. مانند اینکه اگر متنی را با یک فونت خاص بنویسیم و آن فونت برای کاربر دیگر در دسترس نباشد، آن متن برای کاربر قابل مشاهده نخواهد بود. بنابراین، در این مورد، ما از تبدیل عکس به وکتور استفاده می کنیم که کیفیت برداری شی را بدون از دست دادن کیفیت اصلی به تصویر شطرنجی یا بیت مپ تغییر می دهد.

تبدیل عکس به وکتور در ایلوستریتور

Illustrator دارای یک دستور Rasterize در منوی شیء است که به شما امکان می دهد هر شی را در Illustrator شطرنجی کنید. دستور Rasterize اشیاء برداری را به تصاویر بیت مپ تبدیل می کند.

مراحل زیر نحوه Rasterize را در Illustrator به شما می گوید.

مرحله ۱: نرم‌افزار Adobe Illustrator را باز کنید.

مرحله 2: یک پروژه را انتخاب کنید؛ در اینجا ما، از مثالی از یک برگ استفاده می‌کنیم. سندی را انتخاب کنید که از قبل متشکل از تصاویر برداری است که می‌خواهید شطرنجی کنید.

select as vector image

مرحله 3: با کمک ابزار انتخاب، شی مورد نظر را انتخاب کنید. اکنون شیء دارای یک قاب رنگی آبی باریک با گوشه هایی خواهد بود که نشان می دهد شی اکنون انتخاب شده و قابل ویرایش است. اگر می‌خواهید چندین شی را تبدیل به  وکتور کنید، دکمه Control/Command (Windows/Mac) را فشار دهید تا روی اشیایی که می‌خواهید انتخاب کنید کلیک کنید.

Choose the object

مرحله 4: باید تصمیم بگیرید و انتخاب کنید که آیا می‌خواهید به‌طور دائم شیء را تبدیل به رستر میکنید یا می‌خواهید تصویری مبتنی بر پیکسل ایجاد کنید. ما از دو روش مختلف برای دستیابی به این جایگزین ها استفاده خواهیم کرد. ابتدا گزینه Rasterize موجود در منوی شی را مرور می کنیم.

Rasterize Option

مرحله 5: پس از کلیک بر روی Rasterize، یک پنجره بازشو خواهید دید.

مدل رنگی را که می خواهید استفاده کنید انتخاب کنید. شما سه گزینه دارید – CMYK، Grayscale و Bitmap. بسته به تصویر، نمایشگر یا ترجیح چاپگر می توانید هر کدام را انتخاب کنید. این بستگی به تولید محصول برای نمایشگر یا چاپگر شما دارد. این طول موج های تابشی را که بازتاب خواهد شد را مشخص می کند. انتخاب پیش فرض CMYK است. جوهرهای فیروزه ای، سرخابی، زرد، سیاه معمولاً در نقاشی و هنر دیجیتال استفاده می شوند. اگر می خواهید گزارشی را چاپ کنید و در مورد مدل رنگی که چاپگر شما ترجیح می دهد مطمئن نیستید، بهتر است قبل از Rasterize سند یا تصاویر خود را بررسی کنید.

مرحله 6: مرحله بعدی انتخاب وضوح است. وضوح تعداد پیکسل های موجود در هر اینچ را تعیین می کند. پنج گزینه برای انتخاب وجود دارد:

  • صفحه نمایش (72 PPI) که برای ارسال تصویر شما به صورت آنلاین (اینترنت) بهترین است.
  • متوسط ​​(150 PPI).
  • بالا (300 PPI) که برای مقاصد چاپ بهترین است.
  • از وضوح جلوه‌های شطرنجی سند استفاده کنید.
  • سایر مواردی که برای تنظیمات کاربر استفاده می شود یک سطح پیشرفته است.

مرحله 7: بعد پس‌زمینه می‌آید. دو گزینه سفید یا شفاف وجود دارد. اگر می‌خواهید ایلوستریتور پس‌زمینه شی را پر کند، پس‌زمینه‌ای سفید انتخاب کنید. اگر نمی‌خواهید پس‌زمینه هیچ تصویر برداری داشته باشد، شفاف را انتخاب کنید. سپس گزینه Anti-aliasing می آید و با غیرفعال کردن آن می توانید از محو شدن شی در زمان Rasterized جلوگیری کنید و خطوط واضح شی خود را حفظ کنید.

یک گزینه دیگر در پایان وجود دارد که می توانید با گزینه Add فضای اطراف شی را اضافه یا حذف کنید.
می توانید مقدار را به صورت دستی یا با استفاده از فلش های بالا و پایین موجود اضافه کنید.
بر روی OK کلیک کنید تا شیء برداری خود را به طور دائمی رستریزه کنید.

Rasterize Dialog box

مرحله 8: Rasterize شیء آن را از یک تصویر برداری به یک تصویر پیکسلی تبدیل می کند. مطمئن شوید که تصویر شما از وضوح بالایی برخوردار است، بنابراین در مرحله بعد به طور اتفاقی کیفیت را از دست ندهید. می‌توانید تصاویر برداری را با کیفیت دست نخورده بزرگ‌تر کنید، در حالی که اگر تصویر اصلی در مقایسه با تصویر بزرگ‌تر کوچک‌تر بود، تصاویر پیکسلی تکه تکه می‌شوند و به هم می‌خورند.

هنگامی که روی OK کلیک کنید، تفاوت زیادی مشاهده نمی کنید، اما شی برداری شما اکنون به یک شی پیکسل تبدیل می شود.

rasterived image (Rasterize In Illustrator)

مرحله 9: با استفاده از ابزار Selection، شی مورد نظر را انتخاب کنید.

مرحله 10: در منوی افکت موجود در نوار منو، گزینه Rasterize در زیر جلوه های Illustrator وجود دارد، همانطور که در زیر نشان داده شده است.

rasterizer under effect menu

مرحله 11: روی Rasterize کلیک کنید، همان پنجره بازشو مانند منوی شی را خواهید دید.

rasterize pop up

مرحله ۱۲: وقتی روی OK کلیک کردید، شیء شما شطرنجی می‌شود. در پنل Appearance، مطابق شکل زیر، می توانید افکت را تغییر دهید یا حذف کنید. در این پنل می توانید گزینه Rasterize را پیدا کنید. با دوبار کلیک کردن بر روی آن، می توانید تغییراتی در تنظیمات شطرنجی نسبت به گزینه Rasterize قبلی در زیر منوی شی که شی به طور دائمی شطرنجی می شود، ایجاد کنید.rasterization settings

به این ترتیب، بسته به اینکه بخواهید شئ را به صورت دائمی یا موقتی شطرنجی کنید، می توانید به دو روش Rasterize کنید.

سایر مطالب سایت

طراحی کابینت ممبران (کابینت کلاسیک) چگونه است؟

طراحی کابینت ممبران (کابینت کلاسیک) چگونه است؟

طراحی کابینت ممبران یکی از جذابترین حوزه های گرافیک سه بعدی ست که با طراحی کابینت مدرن تفاوت های اساسی دارد و نیاز به سطح مهارتی بسیار بالاتری در مدلینگ آن است.استفاده از ابزارهای زیبا و پر پیچ و [...]

طراحی سه بعدی کابینت آشپزخانه در تری دی مکس

طراحی سه بعدی کابینت آشپزخانه در تری دی مکس

طراحی سه بعدی کابینت آشپزخانه طراحی سه بعدی کابینت آشپزخانه در تری دی مکس در عین اینکه یک تخصص پولساز است می تواند یک تفریح فوق العاده و جذاب برای گزران اوقات فراغت هر کسی باشد.با توجه به زقابتی [...]

نحوه کار با ابزار جابجایی (MOVE) در فتوشاپ

نحوه کار با ابزار جابجایی (MOVE) در فتوشاپ

  ابزار move tool اولین آیکون در جعبه ابزار سمت چب فتوشاپ می باشد. این ابزار جهت جا به جایی تصاویر و ناحیه های انتخاب شده مورد استفاده قرار می گیرد. کلید میانبر: V نکته: با نگه داشتن کلید [...]

تنظیمات Frame Buffer در پنجره رندر ستاپ

تنظیمات Frame Buffer در پنجره رندر ستاپ

در این مقاله به سراغ تنظیمات فریم بافر در تب vray از تنظیمات رندر وی ری در تری دی مکس خواهیم رفت و هر آنچه لازم است در مورد فریم بافر بدانید را از منبع اصلی تشریح خواهیم کرد.همانطور که در تصویر [...]