شغل کابینت سازی یکی از پر تقاضاترین مشاغل خدماتی است که از فرصت ها و چالش های مخصوص به خود بر خوردار است. برای اینکه یک کابینت ساز شوید و پس از طی مراحل کار آموزی به سطح درآمد بسیار بالایی دست یابید ، این مقاله بهترین راهنمای ممکن برای شماست که توسط افراد خبره در معرفی شغل کابینت سازی و دکوراسیون داخلی تهیه و تدوین گریدیده. ب
معرفی شغل کابینت سازی
- این شغل با ارائه خدماتی در زمینه ساخت کابینت آشپزخانه مدرن و کلاسیک ، کمد دیواری ، کتابخانه ، تخت تاشو ، جاکفشی ، کمد لباس ، پارکت ، کناف سقف ، کاغذ دیواری و … و انجام سفارشات مشتریان خود ، مبلغی را بعنوان دستمزد دریافت می کنند.
- شغل کابینت سازی از جمله مشاغل پرسود بوده و از حاشیه سود بسیار مناسبی بر خوردار است.
- در کنار حاشیه سود عالی ، این شغل از چالش های اساسی نیز رنج می برد که در ادامه و بخش مربوطه به آنها خواهیم رداخت.
- میزان سرمایه لازم برای این شغل می تواند از خیلی کم تا سرمایه بسیار بالا متغیر باشد که به اهداف کاری شما بستگی خواهد داشت.
نیروی انسانی مورد نیاز برای شغل کابینت سازی
بسته به وسعت کاری شما حداقل به یک نیروی کاری نیمه حرفه ای که نحوه استفاده از ابزارهای مورد استفاده در این شغل را بلد باشد نیاز خواهید داشت و هر مقدار سفارشات اخذ شده شما بیشتر باشید می توانید نیروی های انسانی بیشتری را جذب و بکارگیری نمایید.
مساحت مورد نیاز راه اندازی کارگاه کابینت سازی
- مساحت مورد نیاز برای کابینت سازی به سیاست ها و میزان سرمایه گذاری شما بستگی خواهد داشت.
- حداقل فضای لازم برای راه اندازی کارگاه کابینت سازی حدود ۲۴ متر و حد اکثر حدود ۳۰۰ متر بر اساس دستگاهها و ابزار های بکار گرفته شده در کارگاه کابینت سازی مورد نیاز است.
درآمد کابینت سازی
حاشیه سود این شغل بسیار مناسب بوده و عوامل زیر در میزان محاسبه سود نهایی شما دخیل خواهند بود :
- بسته به کلاس کاری و میزان کهارت شما
- منطقه ای که در آن مشغول به فعالیت هستید
- تجهیزاتی که در کارگاه خود از انها بهره می برید
- نحوه تهیه مواد اولیه نظیر اوراق ام دی اف ، یراق آلات کابینت ، اوراق سه میل ، پروفایل ها و چارچوب ها و …
با توجه به نکات گفته شده می تواند حاشیه سود این شغل بین ۴۰ الی ۶۰ درصد قیمت تعریف شده به ازای هر متر کابینت برآورد گردد.
بعنوان مثال در صورتیکه قرارداد یک واحد با حدود ۱۰ متر کابینت مورد نیاز و مبلغ حدود یک میلیون تومان برای هر متر کابینت لحاظ شود ، چیزی بین ۴ الی ۶ میلیون تومان سود کسب خواهید نمود.
چالش ها و خطرات شغل کابینت سازی
- کار کردن با ابزار های سنگین و برنده از جمله چالش ها و خطرات این شغل است.قطع عضو در اثر بی احتیاطی از اتفاقات رایج این شغل محسوب می شود.
- با توجه به اینکه در این کسب و کار با اوراق فرآوری شده ام دی اف سر و کار دارید و مواد شیمیایی محسوب می شوند ، در صورت ایمن ساری شرایط کاری خود ، بیماری های ریوی در کمین شما خواهد بود/
- با توجه به نواسانات ارزی در ایران و بالا و پایین شدن گاه به گاه قیمت ها و وارداتی بودن اغلب مواد اولیه این کسب و کار ، در تنظیم قرارداد خود استاندارد عمل کنید و شرایط نواساناتی ارزی را حتماً لحاظ نمایید.
فرصت های سغل کابین سازی و دکوراسیون داخلی
- حاشیه سود بالا
- جذب مشتری بیشتر با ارائه کارهای باکیفیت و چشم نواز.
- کار کابینت سازی یک کار ذوقی و هنری است و صاحبان این کسب و کار از انجام آن حس خستگی پیدا نمی کنند.
چگونه کار بیشتر و درآمد بیشتری از کابینت سازی و دکوراسیون داخلی کسب کنیم؟
- دقت داشته باشید در این کسب و کار ، هر پروژه کاری ، حکم یک نمایشگاه خواهد داشت که با سرمایه دیگران دایر می شود.پس به هر پروژه به دید یک نمایشگاه بنگرید.دیگران با دیدن نمونه کار شما در مراودات خانوادگی خود ، آدرس سازندگان آن را اخذ می کنند و در موقع مورد نیاز با شما تماس خواهند گرفت.
- از طرح های پیش ساخته و سه بعدی کابینت آشپزخانه و دکوراسیون داخلی استفاده کنید تا هم مشتریان خود را قبل از هزینه کرد از نتیجه کار مطلع سازید و هم قراردادی متقن و مطمئن با کارفرمای خود ببندید و هزینه هر گونه تغییری در اجرای پروژه را بر عهده مشتری بیندازید.
- طراحی سه بعدی کابینت آشپزخانه را یاد بگیرید تا به درک صحیح از این شغل دست یابید و طرح های ذهنی خود را پییاده سازی کنید. این کار خیلی سخت نیست تنها کافی است دوره طراحی سه بعدی کابینت آشپزخانه را فرا بگیرید.
- در مناطق مختلفی از شهر یا استان محل کار خود ، نمایشگاههای زیبا دایر کنید.این کار مستلزم سرمایه گذاری در سه سطح هزینه رهن و اجاره مغازه ، استخدام فروشنده و نیروی انسانی و هزینه های اجرای دکوراسیون نمایشگاه می باشد.اما به همان اندازه میزان سفارشات و رآمد شما را نیز ارتقاء خواهد دارد.
لزوم آشنایی کابینت ساز با برنامه طراحی سه بعدی
اینکه یکی از مهارت های کابینت سازان ، تسلط بر برنامه های طراحی سه بعدب نظیر تری دی مکس باشد می تواند بسیار در توسعه کیفی و درامدی کابینت سازان مثمر ثمر باشد.
- ایجاد کاتالوگ های اختصاصی از ایده های ذهنی و نوآورانه طراحی داخلی
- ایجاد اطمینان مشتریان در بدو آشنایی و برخورد با کسب و کار شما و شانس بالاتر عقد قرارداد.
- سرعت در اقناع مشتریان و توافق بر طراحی و دکوراتیو قابل رویت و مشخص.
توصیه نهایی
توصیه می شود این کسب و کار را با سرمایه حداقلی آغاز نموده و از سرمایه گزاری کلان بپرهیزید.در سال های بعد و با پیدا شدن مشتریان بیشتر نسبت به تهیه کارگاه و تجهیزات و دایر نمودن نمایشگاهها کسب و کار خود را رونق ببخشید و از رفتار های احساسی برای شروع این شغل اکیداَ بپرهیزید.
امیدوارم از مقاله شغل کابینت سازی ؛ توانایی های لازم و درآمد کابینت سازی ، بهره کافی رو بره باشید و بتونید بهترین تصمیم در مورد راه اندازی یا عدم آغاز این شغل را اخذ کنید.سئوالات خودون رو با ما از بخش دیدگاههای پایین همین مقاله در میان بگذارید تا در سریعترین زمان ممکن پاسخ شما ارئه گردد.